MARDİN / MİDYAT - Şehit Onbaşı Salih Albayrak Ortaokulu

Kas

10 Aralık insan Hakları günü münasebetiyle okulumuz öğretmenleri öğrencilerimize bilgilendirici konferans verilmiştir.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikal edişinin 84. yıldönümünde saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.

Kas

Mardin il sağlık müdürlüğünden gelen sağlık ekipleri okulumuz öğrencilerine Sağlıklı Beslenme, İnternet Bağımlılığı ve Temizlik konulu eğitimler verdi

Kas

29 Ekim Cumhuriyat Bayramı programı öğrencilerle kutlandı.

Kas

Okulumuz 2020-2021 eğitim öğretim yılında bakım onarım çalışması yapıldı. Okulun sınıf, koridor, tuvalet, sıra-masa, boya, kamera ve bilgisayar sistemleri, okul dış cephe ve montalama vs. gibi baştan aşağı bakım onarım ve yenileme çalışması yapıldı.

Mrt

VELİ ZİYARETLERİMİZ DEVAM EDİYOR.

Mrt

OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİ VELİ ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR.

Mrt

MİDYAT RAM'DAN GELEN GÖREVLİ ÖĞRETMENLER OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİNE ADLİ VAKA SEMİNERİ VERDİ.

Mrt

OKULUMUZ HİZMETLİLERİ OKULUMUZUN ESKİYEN TEHLİKE ARZ EDEN BÖLÜMLERİNİ ONARDILAR. KENDİLERİNE BU FEDAKARLIKLARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ.

Şbt

MARDİN 47 PROJESİ KAPSAMINDA KERMES DÜZENLENDİ.

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİYLE MBB GENÇLİK MERKEZİNİ ZİYARET ETTİK

Şbt

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ OKULUMUZ TÜRKÇE ÖĞRETMENİ ZÜHAL ÇELİK REHBERLİĞİNDE ŞENKÖY KARAKOLUNU ZİYARET ETTİLER.

Ock

OKULUMUZ ÜÇAĞIL MAHALLESİNDE İKAMET EDEN ÖĞRENCİLERİMİZİN VELİ ZİYARETİNİ YAPTIK.

Ock

MİDYAT JANDARMA KOMUTANLIĞI TARAFINDAN GÖNDERİLEN GÖREVLİLER OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNE TRAFİK EĞİTİMİ VERDİ. EMEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Ock

ŞENKÖYLÜ YUSUF ALBAYRAK OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNE MONT VE BOT YARDIMI YAPTI. ALLAH C.C. YARDIMLARINI KABUL EYLESİN VE ONDAN RAZI OLSUN.