MARDİN / MİDYAT - Şehit Onbaşı Salih Albayrak Ortaokulu

May

GENÇLİK MERKEZİYLE YAPILAN İŞBİRLİĞİ İLE OKULUMZDA STANDLAR KURULARAK ÖĞRENCİLERİN SPOR DALLARINI TANIMALARINI VE GÜZEL VAKİT GEÇİRMELERİ SAĞLANDI.

May

Okulumuz Türkçe öğretmenleri sorumluluğunda sınıflar arası bilgi yarışması yapıldı.

May

Kütüphane Haftası münasebetiyle okulumuz Türkçe öğretmeni sorumluluğunda Çadır Kütüphane ziyaret edildi.

Nis

Okulumuz Türkçe öğretmeni Zühal Çelik ve müdür yardımcısı Ayşe Bozkurt önderliğinde öğrencilere Midyat gezisi düzenlendi. Bize gezi imkankanlarında destek olan Midyat Belediyesine teşekkür ediyoruz.

Nis

Çocuk bayramı köy halkı ile büyük bir coşkuyla kutlandı.

Nis

Okululmuz öğrencileriyle Prof. Dr. Fuat Sezgin i Anma paanosu hazırladık.

Nis

Okulumuz Türkçe öğretmeni Zühal ÇELİK önderliğinde Çevre Koruma kolundaki öğrencilerimizle çevremizdeki çöpleri topladık.

Nis

Okulumuz Türkçe öğretmeni Zühal ÇELİK ve okul müdür yardımcısı yaşlı neneyi ziyaret etti.

Mrt

Okulumuz öğrencileri Türkçe öğretmeni Zühal ÇELİK rehberliğinde Nevruz´u kutladı.

Mrt

Okulumuz öğrencileriyle Çanakkale zaferini kutladık ve şehitlerimizi andık.

Mrt

Okulumuz öğrencileriyle Milli Marşımız İstiklal Marşı nın kabulünü kutladık.

Mrt

Okulumuz 8. sınıf öğrencilerine DYK Değerlendirme Anketi yapıldı.